Afspraak maken

Aanmeldingen gebeuren bij voorkeur via e-mail – info@hoofd-kwartier.be – of via onderstaand contactformulier. Indien het een vraag naar diagnose betreft zal u een afspraak voor een intakegesprek krijgen. Bij een vraag naar therapie zal er een datum voor therapie worden overeengekomen. Bij onduidelijkheid omtrent de vraagstelling zal iemand van het team telefonisch contact met u opnemen.

De mogelijkheid bestaat ook om telefonisch aan te melden op het telefoonnummer 0472 29 49 31. Gelieve er rekening mee te houden dat het voor ons vaak moeilijk is om de telefoon te beantwoorden tijdens therapiemomenten. Aangezien we niet over een secretariaat beschikken kan het gebeuren dat uw oproep wordt geregistreerd via voicemail. U kan steeds een bericht inspreken met vermelding van naam en telefoonnummer. Wij trachten vervolgens zo snel mogelijk opnieuw contact met u op te nemen.

Annuleren?

Een gemaakte afspraak kan steeds na overleg verplaatst worden. Indien u gehinderd bent, gelieve dan steeds 24u op voorhand te annuleren. Op deze wijze geeft u iemand anders nog de kans om geholpen te worden. Indien dit niet gebeurt, kan er een forfaitair bedrag van 30 euro worden aangerekend.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht