Afspraak maken

Aanmeldingen gebeuren bij voorkeur via e-mail – info@hoofd-kwartier.be – of via onderstaand contactformulier. Indien het een vraag naar diagnose betreft zal u een afspraak voor een intakegesprek krijgen. Bij een vraag naar therapie zal er een datum voor therapie worden overeengekomen. Bij onduidelijkheid omtrent de vraagstelling zal iemand van het team telefonisch contact met u opnemen.

De mogelijkheid bestaat ook om telefonisch aan te melden op het telefoonnummer 0472 29 49 31. Gelieve er rekening mee te houden dat het voor ons vaak moeilijk is om de telefoon te beantwoorden tijdens therapiemomenten. U kan steeds een bericht inspreken en wij trachten zo snel mogelijk opnieuw contact met u op te nemen.

Opgelet:

Voor elke afspraak dient u zich 10min voor aanvang van de consultatie aan te melden aan het onthaal. Een gemaakte afspraak kan steeds na overleg verplaatst worden. Wanneer consultaties minder dan 48u op voorhand worden geannuleerd, zal de helft van de sessie in rekening worden gebracht. Het annuleren van een consultatie binnen de 24u wordt volledig aangerekend.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht